Guide på Stevnsfort

Har du svært ved at holde på en hemmelighed?

Koldkrigsmuseum Stevnsfort har masser af besøgende, som gerne vil opleve det unikke underjordiske fort fra Den Kolde Krig. Og med museets skoletjeneste er efterspørgslen ikke blevet mindre. Vi vil gerne kunne tage imod alle vores gæster på en god måde med inspirerende, indlevende og fagligt velfunderede  rundvisninger, som er blevet ét af museets særkender, og vi søger derfor flere guider og undervisere til museet.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort har et korps på ca. 30 guider, der viser alle museets gæster rundt på særligt tilrettelagte ture og giver en fortælling om fortets historie under Den Kolde Krig med perspektiver til den nationale og internationale historie. Nogle af vores guider fungerer samtidig som undervisere i museets skoletjeneste, hvor vi har udviklet en række særlige undervisningsforløb til grundskolens udskoling og til de gymnasiale uddannelser.

Som guide på Koldkrigsmuseum Stevnsfort skal du være udadvendt, have lyst til at gå i dialog med de besøgende og give børn såvel som voksne en god og lærerig oplevelse. Du bliver du lært op i de forskellige forløb og indgår sammen med kollegerne i en vagtplan, så vi kan få dækket de næsten 1.700 vagter i løbet af et år. Startlønnen er 152 kr. pr. time. Efter et år stiger lønnen til 175 kr/time.

Har du lyst til at formidle en spændende og næsten ukendt historie i nogle fantastiske, unikke rammer som guide på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, skal du skrive en kort ansøgning og sende den sammen med et CV til stevnsfort@oesm.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 56 50 28 06 og få en snak med Linda Jørgensen. I forbindelse med samtaler og ansættelser holder vi nogle små auditions, så vi kan se vores ansøgere i aktion.