Golden Days - 30 år for murens fald

Den 17 og 18 september, begge dage kl 19.00, kan du komme med 30 år tilbage i tiden. Tilbage til dengang muren faldt.
Kom med FIGURA Ensemble dybt ned i de underjordiske gange i Koldkrigsmuseum Stevnsfort til en unik koncertoplevelse med en sand historie fra Den Kolde Krig i Danmark - om spionagen, afsløringen og isolationsfængslingen i 1978 af DDR-spionen Jörg Meyer.
Komponisten Nicolai Worsaae har skrevet musik til “Isolationsdigte”, som Jörg Meyer skrev under sine 11 måneders totalisolation i Danmark. Fornem tilstandene fra Meyers tekster og Nicolais musik i et både fysisk og intenst billede af både Meyers isolation og et af tidens danske forsvarsværker, som det så ud dengang, da krigen var tættest på. Program: · Nicolai Worsaae: Wesenheit ab Wesenheit (2011) Tekst: Isolationsdigte af Jörg Meyer: Isolation I, Isolation II, Kys Mørket, I sengen, Vestre, Længsel · Nicolai Worsaae: WaWV (2014) Tekst: Isolationsdigte af Jörg Meyer: Kom, Regn bag ved tremmer, Mandschauvinisme, Samtaler, Isolationssygdom, Griet's træ.

Billetterne er stærkt begrænsede og kan købes her.

Rundvisning i Stevnsfort:
Med billet til koncerten kl. 19, har du også mulighed for at komme på en guidet tur i Stevnsfortet kl. 17.30, inden koncerten.
Prisen for rundvisningen er sat ned til 100kr. for koncertgæster (normalpris 120kr.).
Rundvisningen tilkøbes separat og bestilles hos Koldkrigsmuseum Stevnsfort stevnsfort@oesm.dk eller 5650 2806