For grupper

Husk sommerrabat 50% på ALLE oplevelser

Undergrundens Hemmeligheder

Der er flere muligheder for at besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort med større grupper. Du kan stadig købe billetter til en af vores guidede ture online. Har du særlige ønsker til indhold, varighed eller tidspunkt, kan du sende en mail til os eller ringe til os på +45 56502806 alle hverdage, kl. 9-14.

Bestil en guidet tur med én af museets engagerede og forskellige guider for netop din gruppe. På turen ser I alle installationerne i terrænet og det underjordiske fort.

Max. 14 personer
Pris: 2000 kr.
Varighed: 90 min

 

Stevnsfort bag facaden - KAN FØRST BOOKES IGEN I 2021

Stevnsfort er med sine 1,7 km gange hugget ud i kalken et fantastisk bygningsværk. Det er samtidig et meget kompliceret bygningsværk, der er bygget til at kunne modstå atomangreb og kunne fortsætte sine funktioner uden forbindelse til omverdenen i månedsvis. Fortet rummer i hundredevis af rum, gange og kanaler med særlige funktioner og tekniske installationer. Kun en lille del af disse rum er normalt tilgængelige for museets gæster. På den 2 timer lange specialtur i undergrunden ser I en del af disse rum og får et langt mere detaljeret indblik i, hvordan fortet skulle fungere i en krigssituation.
 

Escape Room Stevnsfort

Du befinder dig i 1983.

Den Kolde Krig er på sit højeste.
En tysk spion har forseglet bunkeren og låst alle dørene.
Et Nike-Hercules missil er gjort klar til affyring og om en time vil det blive sendt af sted.
Din mission er at stoppe affyringen.
Men først må du undslippe bunkeren og finde koden til at deaktivere missilet.

Vores Escape Room foregår i en autentisk bunker som indeholder flere rum hvor I bliver fordelt i hold.
Tænk kreativt, samarbejd og knæk koden.

Antal detagere: 9

Pris:  9-14 gæster kr. 4.000,00       14-28 gæster kr. 5.000,00
Varighed: 3 timer inklusiv rundvisning i undergrunden.

 

 

Andre ture

Stevnsfort og Den Kolde Krig rummer masser af spændende og ukendte historier om en periode, hvor krigstruslen påvirkede hele samfundet. Museet kan skræddersy specialture til grupper med særlige interesser for historie, teknik eller fantastiske oplevelser. Kontakt os for yderligere information.