For grupper

Der er flere forskellige muligheder for at besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort med større grupper på en guidet rundvisning. Du kan købe billetter til en af vores guidede ture online. Har du særlige ønsker til indhold, varighed eller tidspunkt, kan du sende en mail til os eller ringe til os på +45 56502806 alle hverdage, kl. 9-15. Se også vores tilbud til uddannelsesinstitutioner.

Bestil en guidet tur med én af museets engagerede og forskellige guider for netop din gruppe. På turen ser I alle installationerne i terrænet og det underjordiske fort.

Max. 30 personer
Pris: 3.000 kr.
Varighed: 90 min

 

 

Særlige ture for grupper

Men Koldkrigsmuseum Stevnsfort er fuldt af flere historier og forunderlige funktioner, end vi kan vise frem til hverdag. Derfor tilbyder vi særlige ture. I kan vælge en tilrettelagt tur eller få skræddersyet jeres eget besøg. Turene er kun for grupper og skal bestilles i forvejen.

Max. 30 personer
Pris: 3.500 kr.
Varighed: 2 timer

 

Stevnsfort bag facaden

Stevnsfort er med sine 1,7 km gange hugget ud i kalken et fantastisk bygningsværk. Det er samtidig et meget kompliceret bygningsværk, der er bygget til at kunne modstå atomangreb og kunne fortsætte sine funktioner uden forbindelse til omverdenen i månedsvis. Fortet rummer i hundredevis af rum, gange og kanaler med særlige funktioner og tekniske installationer. Kun en lille del af disse rum er normalt tilgængelige for museets gæster. På den 2 timer lange specialtur i undergrunden ser I en del af disse rum og får et langt mere detaljeret indblik i, hvordan fortet skulle fungere i en krigssituation.
 

 

Andre ture

Stevnsfort og Den Kolde Krig rummer masser af spændende og ukendte historier om en periode, hvor krigstruslen påvirkede hele samfundet. Museet kan skræddersy specialture til grupper med særlige interesser for historie, teknik eller fantastiske oplevelser. Kontakt os for yderligere information.