Priser

Undergrundens Hemmeligheder

Du kan opleve det underjordiske fort på en guidet tur med en af museets engagerede og forskellige guider, der giver nærværende og levende fortællinger om den allestedsnærværende krig i en unik og autentisk ramme. Mens du venter eller efter den guidede tur kan du selv gå rundt i fortets store terræn, hvor du kan se fortets kanoner og luftværnsbatteriet med radarer og missiler. Besøg også særudstillingen: Spionage! i fortets velkomstbygning. Af sikkerhedsmæssige grunde har du ikke mulighed for at gå i undergrunden på egen hånd.

Det Danske Missilforsvar

Skal din guidet tur kun være på terræn, så kan du få historien om, hvad der skete hvis krigen kom. Hvordan amerikansk udviklede missiler skulle stoppe de sovjetiske bombemaskiner. Få en guidet tur i det højteknologiske radarstyrede missilsystem HAWK, som udgjorde luftforsvaret af København og Danmark. Turen varer 40 minutter. Billetter købes ved indgang. Klik her for priser

Terrænet på egen hånd

Gå selv rundt i fortets store terræn, hvor du kan se fortets kanoner og luftværnsbatteriet med radarer og missiler. Hele familien kan være med til at optrævle en af Danmarks største spionsager i vores sommeraktivitet: Cosmic Top Secret Game. I kan også besøge særudstillingen: Spionage i fortets velkomstbygning.

OBS. nedenstående priser er FØR sommerpakkepris 50%