For handicappede

Adgang for alle

Koldkrigsmuseum Stevnsfort og de guidede ture er som udgangspunkt tilgængelige for alle - naturligvis også for gæster med handicap. Ring eventuelt til os for at høre nærmere om mulighederne, herunder om museets ledsageordning.

For gangbesværede

Gangbesværede har adgang til undergrunden med elevator, og der er opstillet kørestolsramper til alle rum, der besøges på den guidede tur. Vær dog opmærksom på, at turen gerne skal kunne gennemføres på 1½ time. De elektriske kørestole med meget små hjul har meget svært ved at komme over dørtrin mv. Skulle det knibe med at tilbagelægge turens ca. 3 km, er der mulighed for at korte turen af. Det er også muligt at bestille en særlig guidet tur, der tager ca. 2 timer, så der er bedre tid til at komme rundt. Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighede

For synshandicappede

Synshandicappede har desværre ikke mulighed for at medbringe ledsagehunde i Undergrunden af sikkerhedsmæssige årsager. Kontakt eventuelt museet på forhånd, så vi kan stille en ledsager til rådighed på den guidede tur.