For handicappede

 

VEDR. ADGANGSFORHOLD FOR KØRESTOLSBRUGERE PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT, OKTOBER 2018

Vi har desværre set os nødsaget til at lukke for adgangen for kørestolsbrugere i det underjordiske anlæg – i daglig tale kaldet Undergrunden.
Beslutningen skyldes at elevatoren til Undergrunden er meget ustabil og ofte oplever driftstop. Vi har været ude for at dette skete mens en kørestolsbruger var nede i anlægget, og det vil vi ikke risikere igen.   
Vi er i dialog med Dansk Handicap Forbund og arbejder på højtryk for at finde en løsning. Som kompensation vil vi dog gerne tilbyde alle kørestolsbrugere med ledsager gratis adgang til det overjordiske terræn og særudstillingen indtil vi har en løsning klar. 
Vi lukker snart for sæsonen – den 31. oktober – og når vi slår dørene op igen den 1. april 2019, håber vi på atter engang at kunne tilbyde ordentlige adgangsforhold til Undergrunden for alle. Hold dog for en sikkerheds skyld øje med status på vores hjemmeside. 

Nedsat syn?

Der er desværre ikke mulighed for at medbringe ledsagehunde i Undergrunden af sikkerhedsmæssige årsager. Kontakt eventuelt museet på forhånd, så vi kan stille en ledsager til rådighed på den guidede tur.