Opdag verdensarven i ferien

I efterårsferien kan børn og voksne sammen opdage verdensarven på Stevns Museum. Der er både børneaktiviteter og guidede ture med en af museets geologer.

Hvad har Stevns Klint med dinosaurernes uddøen at gøre, og hvorfor er klinten udpeget som UNESCO verdensarv? Det og meget mere kan man få svar på i efterårsferien på Stevns Museum fra den 11.-18. oktober kl. 10-17.

For børn… og deres voksne

Børn og voksne kan sammen tage på tidsrejse tilbage i tiden, støbe fossiler, tegne dinoer og lave puslespil. Man kan også deltage i museets quiz om verdensarv og være med i konkurrencen om en præmie. Lørdag den 18. oktober kl. 16.30 trækkes der lod blandt de afleverede quizsvar. Vi tilpasser børneaktiviteterne, så de passer til vejret. Børn skal være ifølge med voksne.

Tag med på guidet tur

Mød også museets geologer og biologer, der kan svare på spørgsmål fra børn og voksne. Hver dag kl. 13-14 kan du følge dem på en guidet tur om Stevns Klint som UNESCO verdensarv, der begynder i museets verdensarvsudstilling, og derefter går ned til Højerup Gl. Kirke og klinten.

Hvor?
Stevns Museum – Højerup Bygade 38 – 4660 St. Heddinge

Hvornår?
11.-18. oktober kl. 10-17

Pris
Voksne 25 kr. Børn gratis

Køb 3 i 1 billetter i efterårsferien

  • Spar op til 75 kr.

  • Fra 11.-18. oktober kan du købe en 3 i 1 billet, der i perioden giver adgang til Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Geomuseum Faxe og Stevns Museum.

  • Køb billetten online, når du booker din billet til en guidet tur på Koldkrigsmuseum Stevnsfort eller køb den på et af museerne