Fuglenes Dag

Stevns Naturcenter sætter fokus på fugle tirsdag den 17. februar i vinterferien.

Stevns Naturcenter slår dørene op den 17. februar kl. 13-15 og byder velkommen til en masse hyggelige aktiviteter om fugle.

Nu nærmer foråret sig nemlig så småt, og fuglene skal bygge rede. Til Fuglenes Dag, kan børn og voksne derfor bygge deres egen fuglekasse, som man kan tage med hjem og hænge op i haven.

Man kan også spille fugletræksspillet, hvor man er en landsvale, som skal overleve turen fra Afrika og retur. Der er fuglehuskespil, og man kan låne en kikkert og tage på fuglesafari ved Mandehoved.

Derudover er der mulighed for at studere fuglene ved naturcenterets foderautomat og høre, hvordan fuglene klarer vinteren. Og så er der tegnehjørne, hvor man kan være kreativ og tegne og farvelægge fugle.

Hvis man vil bygge en fuglekasse, er tilmelding nødvendig senest mandag den 16. februar kl. 15. Det koster 30 kroner (materialepris).

Sted

Stevns Naturcenter, Mandehoved 10, 4660 Store Heddinge

Hvornår?

Tirsdag den 17. februar kl. 13-15

Pris

Gratis – men det koster 30 kr. i materialepris, hvis du vil bygge en fuglekasse.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig, hvis du vil bygge en fuglekasse (begrænset antal) senest mandag den 16. februar kl. 15 på naturcenter@oesm.dk eller telefon 56 50 28 06 i hverdage ml. kl. 9-15. Obs.
Tilmeldingsfristen er ændret fra 13. februar til 16. februar kl. 15.