Finurlig foldning med Erik Rønholt

Haslev Museum skyder børnenes sommerferie i gang i samarbejde med vores legendariske Erik Rønholt, der vil guide både børn og voksne sjovt og sikkert igennem den spændende kunst at folde papir.

Erik Rønholt er rigtig dygtig til at folde papir – og ikke mindst er han rigtig dygtig til at lære andre kunsten at kende. Faktisk er Erik så passioneret for papirfoldning, at han allerede har udgivet en række bøger om emnet.

”Ja, jeg begyndte faktisk allerede at folde papir, da jeg var dreng, og nu udgiver jeg bøger om det,” smiler Erik”.

”Mine mest populære bøger er nok dem om at folde papirfly og papirbåde, men min nyeste bog om at folde toiletpapir, var nu også en bog, der vakte opsigt,” siger Erik Rønholt.

På Haslev Museums foldeværksted vil der være et varieret udvalg af flot, farvestrålende og nemt foldbart papir til rådighed. Men man er meget velkommen til at medbringe sine egne stykker favoritpapir, og se, hvad der kan komme ud af det. Erik vil lære en vifte af sine foldeteknikker fra sig, og med sin store tålmodighed og sit altid humoristiske lune, kan man være sikker på en hyggelig og lærerig eftermiddag sammen med Erik i ”papirets verden”.

Foruden sit forfatterskab og sine kreative aktiviteter på både Haslev Museum og Geomuseum Faxe, er Erik Rønholt også manden, der er ”kendt fra TV”. TV2 Frihuset var nemlig meget hurtige til at få øjnene op for Eriks evner indenfor papirfoldning. Ved flere forskellige højtider har han derfor begejstret tv-seerne med sine finurlige folde- og klippeidéer.

Papirfoldningen afholdes i museets udstillingslokaler, og som en sidegevinst vil der derfor være rig mulighed for at udforske rummets mange spændende historier og genstande som Haslev Museum gemmer på.

Adresse

Haslev Museum - Frederiksgade 6 - 4690 Haslev

Hvornår?

Tirsdag 1. juli kl. 14-16 (børn skal være fyldt 7 år)

Pris

Der er gratis adgang til arrangementet.