Biler fra Den Kolde Krig indtager Stevnsfort

For 4. år i træk holder Dansk Militærhistorisk Køretøjsforening i samarbejde med Koldkrigsmuseum Stevnsfort træf på Stevnsfort. Det er i weekenden den 9.-10. august.

Jeeps i alle afskygninger, lastbiler, motorcykler og panservogne; museets gæster får masser at se på i weekenden den 9. til 10. august 2014 på Stevnsforts udendørs terræn.

Museets egne historiske køretøjer får selskab af mere end 30 af de finest bevarede militærkøretøjer fra Den Kolde Krig. De mange køretøjer er privatejede og smukt restaurerede af entusiaster i ind- og udland, som meget gerne vil vise deres køretøjer frem og svare på spørgsmål. Og som også gerne viser køretøjerne i funktion.

Sammen med de udstillede køretøjer vil der være folk i historiske uniformer, en militær teltlejr, boder og meget mere. Der vil være en konkurrence, hvor man kan vinde en tur langs Stevns Klint i et af de gamle militærkøretøjer.

Lørdag formiddag vil der desuden være god lejlighed til at se alle køretøjerne i funktion, når de i kolonne køre på rundtur på Stevns og blandt andet besøger Faxe Ladeplads og Feddet.

PRAKTISK INFO

Hvor?
Koldkrigsmuseum Stevnsfort - Korsnæbsvej 60 - 4673 Rødvig

Hvornår?
Lørdag-søndag, den 9.-10. august kl. 10-17

Pris
Voksne: 20 kr.
Pensionister og studerende: 15 kr.
Børn/unge 0-17 år: gratis
Gruppe (min. 10 personer): 15 kr. pr. person