Kom og vær med når Kalklandets Geologimesse løber af stablen weekenden den 16-17. februar.

Her vil en række af landets bedste forhandlere af fossiler, mineraler, krystaller og eksklusive smykker lavet af fossiler, udstille og sælge deres produkter. De lover der vil være noget for enhver smag og pengepung.

Der vil også være salg af professionelt geologisk feltudstyr, som geologhamre, mejsler, luppe og vaskepander til guld!. Kort sagt, alt hvad den ivrige amatørgeolog kan ønske sig!. Vi har også indbudt en modelbygger der har specialiseret sig i at bygge meget nøjagtige kranie modeller i fuld størrelse fra alle mulige fantastiske fortidsdyr.

Hvis du selv har nogle sten og fossiler liggende derhjemme som du gerne vil have hjælp til at sætte navn på, så står medlemmer af Sydsjællands Amatørgeologiske Forening klar til at hjælpe samt fortælle om foreningens arbejde.

Derudover har Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet en stand hvorfra to studerende fortæller om geologi uddannelsen i Danmark og alle de mange muligheder og sjove oplevelser den giver.

Entre prisen er den normale entre til museet: Voksne 60 kr, pensionister og studerende 50 kr, og børn under 18 er gratis.

 

 

Kalklandets Geologimesse 2019

ologime