Følg os på Facebook Følg os på Twitter Følg os på Instagram

Stevns Klint App

Download Stevns Klint App inden du besøger Koldkrigsmuseum Stevnsfort

 

Kort over Stevnsfort

 

Besøg Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Guidet tur

På en guidet tur kan du se kanonerne, de andre installationer i terrænet og det underjordiske fort, der består af 1,7 km lange gange 18 meter under jorden.

Husk - det er kun muligt at komme i undergrunden på en guidet tur.

Varighed
1½ time - mød op 15 minutter før turen starter. Vi anbefaler at du afsætter minimum 2 timer til et besøg.

Længde
3 km

Husk

  • Det kan være en fordel at købe billetter online på forhånd, for i højsæsonen bliver der hurtigt udsolgt. Du kan også købe billetter, når du ankommer til Koldkrigsmuseum Stevnsfort.
  • Der er 10 grader i det underjordiske fort, så det er en god idé at medbringe en varm trøje. 
  • Ingen hunde eller klap- og barnevogne på guidede ture.
  • Læs mere om muligheder for gangbesværede og lign. i undergrunden.
     

På egen hånd

Der er kun adgang til det underjordiske fort på en guidet tur, men du kan selv gå rundt i fortets store terræn. Besøg også udstillingen om Den Kolde Krig i fortets velkomstbygning og se film i museumsbiografen. Af sikkerhedsmæssige grunde kan du ikke gå i undergrunden på egen hånd.
 

Uden for hegnet

Uden for hegnet omkring Koldkrigsmuseum Stevnsfort kan du i dag se det sydlige af fortets to kanontårne. Fortets helikopterlandingsplads ligger også uden for hegnet, ligesom ventilationsskakterne til den sydlige del af fortet stikker op i landskabet. Og så kan man nyde den fantastiske udsigt over Øresund eller gå på den 20 km lange trampesti langs Stevns Klint, der går lige forbi Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

 

Mad og drikke

Du kan nyde din medbragte mad i terrænet, hvor der er borde, bænke og læskure eller på vores tagterrasse. I museets velkomstbygning kan du købe kaffe, vand, slik og is.